Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

21 de mandate de percheziţie domiciliară. Poliţia îl caută (şi) pe cel care a omorât un giurgiuvean în Piaţa Constituţiei

perchezitii_53346100Compartimentul de informare si relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti aduce la cunoştinţa opiniei publice următoarele: În dimineaţa zilei de 04 octombrie 2019, în baza autorizaţiilor emise de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bucureşti, au fost puse în aplicare 21 de mandate de percheziţie domiciliară pe raza Municipiului Bucureşti.

După efectuarea percheziţiilor domiciliare menţionate, urmează a fi efectuate audieri la sediul Poliţiei Capitalei de către procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București şi ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului Omoruri, cu privire la faptele care fac obiectul cauzei.

Vom reveni cu detalii suplimentare, în funcție de evoluția cercetările.

Pe surse, cauza are ca obiect infracţiunile de omor, încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, privind evenimentele produse în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, în seara de 29 septembrie 2019, persoana decedată fiind din localitatea Oinacu, judeţul Giurgiu..

 

Advertisement

Arhive