Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

242 de persoane preselectate la Bursa generală a locurilor de muncă, în Giurgiu

IMG_9251Pe data de 24 aprilie 2015 s-a desfasurat Bursa Generala a Locurilor de Munca. Aceasta actiune este o masura activa care presupune confruntarea directa a cererii cu oferta de forta de munca. Bursa s-a desfasurat, incepand cu  ora 9.00, in municipiul Giurgiu, la Restaurantul Miorita si in orasul Bolintin Vale la sediul Bibliotecii  din localitate.

In vederea identificarii locurilor de munca vacante, functionarii publici din cadrul  A.J.O.F.M. Giurgiu au contactat un numar de 187 agenti economici.

Au  participat la bursa un numar de 52 agenti economici care au  oferit  392 locuri de munca vacante, principalele domenii de activitate in care au fost oferite locuri de munca vacante au fost: agricultura, constructii, industria confectiilor, industria alimentara, servicii, comert, servicii de protectie si paza, asigurari.

 La aceasta bursa au participat un numar de 403 persoane aflate in cautarea unui loc de munca, fiind preselectate in vederea sustinerii de probe de lucru sau interviuri la sediul firmelor, un numar de 242  persoane, fiind emisa si o dispozitii de repartizare, cu incadrare in munca pe loc, in meseria de sofer autoturisme si camionete

A.J.O.F.M. Giurgiu implementeaza mai multe proiecte finantate din fonduri UE, in cadrul carora se deruleaza cursuri de calificare, bursa fiind un prilej de mediatizare a acestora  in randul persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, fiind identificate  persoane care s-au inscris la cursurile de formare profesionala ce urmeaza a fi organizate in perioada urmatoare.

Advertisement

Arhive