Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Astăzi este Ziua Poliției Locale. Mesajul directorului executiv al Direcţiei Poliţiei Locale Giurgiu. La mulţi ani tuturor poliţiştilor locali!

Ziua Poliţiei Locale legată de simbolul creştin al Sărbătorii Sfinţilor Constantin şi Elena, şi puterea Sfintei Cruci – semnul central al religiei creştine îmi oferă plăcutul prilej de a adresa tuturor poliţiştilor locali din municipiul Giurgiu şi din întreaga ţară, sincere felicitări şi urări de succes în activitatea pe care o desfăşoară.

Vă felicit în primul rând pentru eforturile depuse în îndeplinirea atribuţiilor funcţionale pentru îmbunătăţirea indicatorilor de performanţă şi implicit, asigurarea unui climat de ordine, siguranţă şi pace socială, fiind onorant pentru noi ca poliţişti locali să tindem spre o valoare şi o vocaţie europeană punându-ne amprenta asupra modului în care se construieşte societatea românească democratică.

Apropierea de viaţa comunităţii pe  care o servim, comunicarea şi cooperarea cu cetăţenii în rezolvarea problemelor, participarea activă la viaţa locuitorilor din municipiul Giurgiu, care conferă încrederea, respectul şi sprijinul acestora.

De multe ori poliţistul local îşi pune viaţa în pericol  în cadrul societăţii existând şi persoane care încalcă legea.

La ceas aniversar vreau să vă transmit multă sănătate dumneavoastră şi familiilor  dumneavoastră, să slujiţi în continuare cetăţenii municipiului Giurgiu, copii să se deplaseze la  şcoală şi în locurile de joacă în siguranţă, să contribuim la menţinerea curăţeniei în municipiului Giurgiu, care este în plină reconstrucţie.

De asemeni vreau să mulţumesc conducerii Primăriei municipiului Giurgiu, pentru sprijinul acordat în privinţa logisticii şi a altor solicitări ca să putem să desfăşurăm activitatea de zi cu zi şi nu în ultimul rând să mulţumesc cetăţenilor care majoritatea înţeleg să respecte legile şi hotărârile Consiliului Local.

 La mulţi ani tuturor poliţiştilor locali !

 

Director Executiv,

Gogu Moţan

Arhive