Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Această fetiţă a plecat de acasă! A văzut-o cineva?

OANCEA IOANA PETRONELAPoliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu fac apel la cetăţeni să îi anunţe dacă au informaţii cu privire la o minoră din comuna Stăneşti, judeţul Giurgiu, care în ziua de 30 august a.c., a părăsit domiciliul.

OANCEA IOANA PETRONELA, de 13 ani, născută în municipiul Giurgiu, a părăsit în mod voluntar domiciliul din comuna Stăneşti, judeţul Giurgiu, la data de 30.08.2014, împreună cu un tânăr de 27 ani, din comuna Belceşti, judeţul Iaşi, iar până în prezent nu a revenit şi nici nu a contactat familia.

SEMNALMENTE:

Înălţime 1,45 metri,  greutate cca.40 kg., ten deschis, păr şaten drept, ochii căprui mari, faţa ovală.

Nu are tatuaje sau alte semne particulare.

VESTIMENTAŢIE/ÎNCĂLŢĂMINTE/ACCESORII:

Nu se cunosc.

În caz de depistare se va contacta Biroul Urmăriri din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Giurgiu, la numerele de telefon 0246 207164 sau 0246 207161 sau Dispeceratul Poliţiei Municipiului Giurgiu, la numerele de telefon 0246 207604 sau 0246 207605.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive