Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

ACUM. Pompierii giurgiuveni intervin la stingerea unui incendiu de vegetație uscată, lăstăriș și mărăciniș, în localitatea Vadu Lat

În aceste momente, pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată, lăstăriș și mărăciniș, în localitatea Vadu Lat. Incendiul se manifestă în mai multe focare, în apropierea căii ferate și a unei păduri.

Echipajele ajunse la fața locului acționează astfel încât să protejeze fondul forestier și infrastructura feroviară, limitând propagarea flăcărilor.

Pentru ca pompierii să poată interveni în condiții de siguranță, circulația feroviară între stațiile Zăvestreni-Vadu Lat (de pe secția București-Videle) este întreruptă temporar.

La caz actionează pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Roata de Jos și Detașamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere și o cisternă.

UPDATE

Au ars vegetație uscată, lăstăriș, mărăciniș și deșeuri menajere, pe o suprafață de aproximativ cinci ha. De asemenea, au fost afectate 10 traverse de cale ferată, din lemn. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.

Advertisement

Arhive