Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Alexandra, cea de-a patra victimă a accidentului de la Comasca, şi-a revenit din comă! Ea are nevoie de sprijinul nostru! Hai să o ajutăm!

Alexandra Ioana Dinu este singurul supraviețuitor al tragicului accident produs la Comasca, în care trei tineri și-au pierdut viața. Ea are 17 ani.

Deşi şansele ei de a ieşi din coma de gradul IV erau de doar 2%, Alexandra şi-a revenit în mod miraculos în Joia Mare din Săptămâna Patimilor. A stat în comă o lună.

Acum este conştientă, se poate chiar deplasa, cu ajutor, aflându-se în grija medicilor specialişti de la Centrul Național Clinic de Recuperare Neuropsihomotorie pentru copii “Dr. Nicolae Robănescu”, din București.

În acest centru se tratează copiii transferaţi din centrele de reanimare ale tuturor spitalelor din ţară, după accidente de circulaţie, după stop cardio-respirator, după intoxicaţii, în general copii în situaţii dramatice.

Este un centru unde copiii care suferă leziuni cerebrale recuperează până învaţă să folosească şi alte părţi ale creierului pentru mişcare, vorbire etc, iar succesul în unele cazuri este formidabil.

Ca să revină la viaţa normală, Alexandra are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor.

Sabina Cristina Maria Pițigoi, sora fetei grav rănită, a deschis un cont în care cei generoşi pot dona orice sumă de bani.

O donație, indiferent despre ce sumă vorbim, poate face diferența dintre viață și moarte. O fată, de 17 ani, ar putea avea un viitor, dacă vom face acest lucru.

Din nou, Alexandra are nevoie de ajutorul nostru mai mult ca oricând!

Donații se pot face în următorul cont:

Pițigoi Sabina Cristina Maria

RO37 RNCB 0145 1697 0579 0001

Swift RNCBROBU – deschis la Banca Comercială Română.

Arhive