Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Alianţa USR-PLUS Giurgiu: Avem deplină încredere în patriotismul, corectitudinea și în spiritul de dreptate al giurgiuvenilor

Au mai rămas câteva ore până la derularea scrutinului electoral, moment mult așteptat de către partidele politice, candidații lor și sperăm și de către alegători, a căror prezență la vot ne dorim să fie cât mai mare.

Avem deplină încredere în patriotismul, corectitudinea și în spiritul de dreptate al giurgiuvenilor care ne-au dat semnale clare că își doresc o schimbare majoră pentru o Românie în care nu trebuie să mai existe asuprire politică, abuzuri, teamă, amenințări, furturi din buget și ploconeli la ușile satrapilor politici.

Știm că și la aceste alegeri se va încerca determinarea oamenilor de rând, sub toate formele, să voteze partidele care de peste 30 de ani au adus această țară la dezastru și pe români la limita suportabilității.

Dar avem convingerea că, în cabina de vot, fiecare giurgiuvean va alege așa cum îi dictează conștiința, dragostea de țară și de familie, pentru a elimina toate hoțiile care se înfăptuiesc în acest colț de rai dat de Bunul Dumnezeu și batjocorit de unii muritori nevrednici.

În suflet, în gând și în viitor avem o singură dorință,

O ROMÂNIE FĂRĂ HOȚIE!

Comandat de Alianţa USR – PLUS Giurgiu, cod mandatar 11200021

 

Advertisement

Arhive