Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Alin David Berhardt, de la CSM Giurgiu, va participa la Campionatul European de Box pentru juniori de la Sofia! Felicitări şi mult succes, Alin! (FOTO)

Finalul de an aduce un eveniment important la nivelul boxului european. Din cele circa 90 de cluburi de box din România, Giurgiu are un reprezentant care face parte din loctul naţional.

Alin David Berhardt, de la Clubul Sportiv Municipal Giurgiu (CSM), va participa la Campionatul European de Box pentru juniori, ce se va desfăşura în perioada 23 noiembrie – 3 decembrie 2020, la Sofia (Bulgaria), unde va concura la categoria 70 de kg.

Sportivul giurgiuvean, născut în 2004, este pregătit, de circa şase ani, de maestrul Dragoş Diaconu, antrenorul secţiei de box a CSM Giurgiu, şi a reuşit o performanţă notabilă: medalia de aur la Campionatul Naţional de cadeţi din 2016, iar anul acesta a fost vicecampion la categoria 70 de  kg.

Delegaţia României prezentă la această competiţie este condusă de Dorel Simion, fost campion mondial şi european, antrenor coordonator al lotului naţional de box.

Îi dorim mult succes giurgiuveanului nostru, Alin David Berhardt!

Arhive