Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Alina Meclea, candidat PNL Giurgiu pentru Camera Deputaților: “DA, FEMEILE SUNT, INDISCUTABIL, NECESARE ÎN POLITICĂ ȘI ÎN PARLAMENT!”

Vrei ca lucrurile să se schimbe?  Schimbarea începe cu tine!

Pe 6 decembrie votează oameni care să te reprezinte cu adevărat în Parlament!

Are 38 de ani, este profesor la Colegiul Național ”Ion Maiorescu”, este căsătorită și are doi copii: Nicholas și Dariela. A fost consilier local, iar acum este consilier județean din partea PNL. Alina Meclea este de doar câteva luni președinte interimar al organizației municipale a PNL Giurgiu, cu care  a repurtat o mare victorie: la alegerile locale, PNL a reușit, prin munca echipei și prin candidatul propus, Adrian Anghelescu, să câștige încrederea electoratului si mandatul de primar al municipiului Giurgiu.

“Am avut posibilitatea să cunosc, în ultimele luni, foarte mulți oameni, să aflu direct de la giurgiuveni care le sunt așteptările, dorințele și nevoile.

Cu siguranță, mai multe femei în politică ar aduce un suflu nou, pentru că o femeie va alege să folosească banii publici pentru grădinițe, școli, pentru cei defavorizați, pentru spitale.

PNL a preluat guvernarea într-un moment dificil pentru ţară, iar în ultimul an am luat decizii curajoase care, iată, îşi arată roadele.

Ne-am asumat responsabilităţi uriaşe când toţi au fugit, preferând să stea câteva luni pe margine şi eventual să ne critice, doar-doar vor mai câştiga ceva voturi.

Nu am lăsat România la greu, iar oamenii au înţeles că nu am cedat şi că dorinţa noastră este să dezvoltăm această ţară.

În 2020, an de criză sanitară fără precedent, am reuşit să păstrăm locurile de muncă, ba chiar să avem acum cu 15.000 mai mulți angajați decât la începutul anului. De asemenea, am eliminat taxele PSD şi am crescut veniturile la bugetul de stat. Inflaţia a scăzut la 2,2 la sută în octombrie, după ce ajunsese la 5,4% în timpul PSD.

Guvernul liberal a atras de trei ori mai multe fonduri europene decât PSD

Ştim şi putem să dezvoltăm Giurgiu, să dezvoltăm România. Am arătat acest lucru în ciuda celor care au subminat toate iniţiativele guvernului. O vom face şi în continuare, având o majoritate solidă în Parlament după 6 decembrie!”

 

Comandat de Partidul Naţional Liberal, Filiala Teritorială Giurgiu, cod mandatar 11200025

Advertisement

Arhive