Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Un alt dosar le dă frisoane celor de la ISU Giurgiu

646x404_60322000Nu se liniştesc apele la ISU Giurgiu! Pe surse am aflat că DNA efectuează cercetări într-un alt dosar greu, care vizează modul în care s-au efectuat restructurările de personal din 2011. În aceste zile, mai mulţi angajaţi au fost chemaţi pentru audieri în acest dosar, existând suspiciunea că acestea au fost efectuate în mod ilegal.

Ceea ce s-a întâmplat de-a lungul timpului la ISU Giurgiu este de-a dreptul îngrijorător, după ce alte două dosare de corupţie, în care au fost implicate zeci de persoane, au fost finalizate de procurorii DNA. Cel mai cunoscut este cazul privind fraudarea rezultatelor concursului pentru ocuparea mai multor posturi de ofiţeri şi subofiţeri, desfăşurat la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu, în cursul anului 2007. Atunci, DNA a trimis în judecată mai multe persoane, iar trei dintre cei ce s-au aflat la conducerea instituţiei au fost găsiţi de DNA ca fiind implicaţi şi într-un alt caz, de această dată de abuz în serviciu şi fals în înscrisuri.

În mod cu totul întâmplător, verificările din acest nou dosar coincid cu apropierea desfăşurării concursului pentru ocuparea 90 de posturi vacante din cadrul ISU Giurgiu.

4 Responses to Un alt dosar le dă frisoane celor de la ISU Giurgiu

    Advertisement

    Arhive