Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

„ANRARO GREEN”, un restaurant în care vă veţi reîntoarce cu drag şi multă… poftă de mâncare! (FOTO)

Un restaurant cu totul special din toate punctele de vedere, „ANRARO GREEN”, vă așteaptă într-o plăcută ambianță, pe terasa sa, cu meniuri À LA CARTE, în „Zona Liberă” Giurgiu.

Aerul proaspăt venit de la Canalul Plantelor şi verdeaţa mediului înconjurător, îl fac o destinație must-see în Giurgiu.

Totodată, weekend-urile le puteți petrece în locația „ANRARO GREEN”, unde puteţi organiza diferite petreceri private. Personalul este format din profesioniști şi foarte amabili.

Locul este unul cochet, cu un meniu în continuă schimbare.

Cu foarte multe feluri de mâncare, semn bun pentru gurmanzi!, aici poţi găsi cam tot ceea ce-ţi poate satisface papilele gustative.

Astfel, meniul cuprinde: ciorbă de legume;  ciorbă de văcuță; ciorbă de porc; ciorbă de cartofi; ciorbă de perișoare; ciorbă de burtă; pulpe întregi la cuptor; pilaf cu pui; pilaf cu legume și ciuperci; fasole bătută; cartofi la cuptor; şnițel de pui cu garnitură de piure sau cartofi prăjiți; şnițel de porc cu garnitură de piure sau cartofi prăjiți; piept de pui la grătar; pulpe dezosate la grătar sau prajite; ceafă de porc la grătar; cotlet de porc la grătar; mici la grătar; cârnați prăjiți sau la grătar; cartofi prăjiți; piure cartofi; clătite cu dulceață sau ciocolată .

La cerere, restaurantul „ANRARO GREEN” onorează şi comenzi de scovergi și colivă.

Telefon pentru comenzi: 0770.109.288.

Arhive