Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

ANUNȚ DE PRESĂ

ANUNȚ DE PRESĂ

Giurgiu, 15.01.2022

Lansarea proiectului „Fabricarea de mobilier personalizat și de serie pentru birouri și magazine, realizat din inox și sticlă SUD”

BEST UTIL CONSTRUCT SRL, în calitate de Beneficiar,  implementează proiectul „ Fabricarea de mobilier personalizat și de serie pentru birouri și magazine, realizat din inox și sticlă SUD”, cod MySMIS 137545, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiții 2.2: “Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor”.

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în calitate de Autoritate de Management și cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 8.115.741,35 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 4.734.696,40 lei.

Obiectivul general al proiectului este este realizarea unei unități de producție a mobilierului personalizat și de serie pentru birouri și magazine, realizat din inox și sticlă, sustenabilă financiar, ecologic şi social, în regiunea Sud-Muntenia.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

  • Crearea unei unități de producție a mobilierului din inox și sticla prin echiparea cu utilaje de ultimă generatie, care să facă față exigențelor pieței internaționale de profil, și asigurarea instrumentelor de management, gestiune și control al calității, cât și asigurarea vizibilității la nivel internațional, în termen de 12 luni de la semnarea contractului de finanțare.
  • Scaderea emisiilor de carbon, prin utilizarea resurselor regenerabile de energie, respectiv prin achiziționarea și montarea unui sistem fotovoltaic off-grid, pentru iluminatul spațiului de producție.
  • Crearea a 2 noi locuri de munca în condiții de egalitate de șanse și invitarea la depunere de aplicații și a persoanelor din categoriile defavorizate.

Durata de implementare a proiectului este de 12 luni, respectiv de la data 01.12.2021 până la data 30.11.2022.

Informații suplimentare se pot obține la: gogugabriela@gmail.com

BEST UTIL CONSTRUCT SRL

Date de contact: 0722259589, email: gogugabriela@gmail.com

Advertisement

Arhive