Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

A apărut o cruce într-un cartof… la Plopşoru!

IMG_4682Am mai prezentat astfel de cazuri cu semnul crucii apărut fie în cartofi, fie într-o buturugă şi, aşa cum este normal, unii cred că este un semn divin, alţii sunt mai sceptici și spun că nu există minuni.

Nu comentez eu – şi veţi înţelege de ce m-am abţinut eu – vă las pe dumneavoastră şi voi relata cu sobrietate această ştire.

Domnul Dumitru Mărciulescu, arhicunoscutul preşedinte al Asociaţiei Naţionale a Instructorilor Auto, deci un nume cu notorietate, care nu iese în evidenţă cu un astfel de caz, este giurgiuvean la origini şi de fiecare dată se retrage cu multă plăcere la Plopşoru, acolo unde are casa părintească.

IMG_4697

Ei bine, în weekend – ul trecut, când domnia sa a vrut să îşi pregătească o porţie de cartofi prăjiţi a dat, într-unul dintre cartofii pe care tocmai îl curăţa… peste semnul crucii, aşa cum se poate observa şi în fotografiile alăturate.

IMG_4689

Pentru a-i scuti de un efort în plus pe cei care de fiecare dată îşi arată scepticismul prin comentarii injurioase la adresa redacţiei, le vom spune că fotografiile nu sunt prelucrate în Photoshop.

V. A. 

3 Responses to A apărut o cruce într-un cartof… la Plopşoru!

Advertisement

Arhive