Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Arestat preventiv după ce a sustras din locuința unei bătrâne mai multe bijuterii din aur, în valoare de 13.000 de lei

Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată, la data de 19 martie a.c., ora 10.30, de către o femeie de 51 de ani, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că i-au fost sustrase din imobil mai multe bijuterii din aur.

În urma verificările efectuate s-a stabilit faptul în data de 18 martie a.c., ora 12.55, persoane necunoscute s-au deplasat la domiciliul persoanei în cauză, unde au luat contact cu mama acesteia, o femeie, de 84 de ani, iar sub pretextul verificării instalației de gaze aferente imobilului, au pătruns în interior, de unde au sustras mai multe bijuterii din aur (cercei, lănțișoare, inele, verighete și brățări) în cantitate de circa 60 grame, ce se aflau depozitate într-un dormitor al locuinței, atât într-o cutie cu bijuterii, cauzând un prejudiciu de 13.000 lei.

Astfel, polițiștii au continuat cercetările, în urma cărora, a fost identificată persoana în cauză, ca fiind un bărbat, de 39 de ani, din municipiul București.

La data de 30 martie a.c., procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de bărbatul în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

La data de 5 aprilie a.c., în baza mandatelor de percheziție domiciliară emise de către judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Giurgiu, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Giurgiu – Biroul Investigații Criminale, împreună cu criminaliști din cadrul Serviciului Criminalistic, sprijiniți de luptătorii Serviciului Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Buzău au procedat la efectuarea perchezițiilor domiciliare, la două locuințe ale bărbatului, ocazie cu care, au fost descoperite mai multe bijuterii din aur care îi aparțin femeii.

La data de 5 aprilie a.c., s-a dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore, ulterior judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Giurgiu a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Arhive