Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Astra Giurgiu va debuta în LIGA EUROPA, în deplasare, cu Dinamo Zagreb! VEZI PROGRAMUL ÎNTREG AL GRUPEI D

10650397_1515734578639481_232878354_oConform programului oficial anunţat de forul european, Astra Giurgiu va juca pe 18 septembrie, în grupele Ligii Europa, în deplasare, de la ora 20.00, cu formaţia croată Dinamo Zagreb.

Iată programul meciurilor din Grupa D, în care va evolua echipa giurgiuveană Astra:

– 18 septembrie, ora 20.00: Dinamo Zagreb – Astra Giurgiu, FC Salzburg – Celtic Glasgow

– 2 octombrie, ora 22.05 – Astra Giurgiu – FC Salzburg, Celtic Glasgow – Dinamo Zagreb

– 23 octombrie, 22.05 Celtic Glasgow – Astra Giurgiu, FC Salzburg – Dinamo Zagreb

– 6 noiembrie, ora 20.00: Astra Giurgiu – Celtic Glasgow, Dinamo Zagreb – FC Salzburg

– 27 noiembrie, ora 22.05 – Celtic Glasgow – FC Salzburg, Astra Giurgiu – Dinamo Zagreb

– 11 decembrie, ora 20.00 – FC Salzburg – Astra Giurgiu, Dinamo Zagreb – Celtic Glasgow.

Ce părere aveţi? Aşteptăm comentariile voastre….

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

2 Responses to Astra Giurgiu va debuta în LIGA EUROPA, în deplasare, cu Dinamo Zagreb! VEZI PROGRAMUL ÎNTREG AL GRUPEI D

  • Anton Gheorghe says:

    Fotbalişti şi suporteri scoțieni,austrieci și croați vor descinde rând pe rând la Giurgiu, „un oraș mic ,dar cu o echipă mare”,cum spunea azi un oficial din fotbalul european.Dar dacă acest oraș mic ar fi avut azi centrul istoric,”Farfuria”,cu terase cochete,care să se umple cu suporteri dornici de o bere,cum se întâmplă în centrul vechi din București ?Numai asa ceva nu le-ar fi trecut prin gând edililor din anii ’60!Oricum ar fi,Giurgiu devine din ce în ce mai cunoscut în Europa şi în lume,prin cel mai popular sport,fotbalul!
    P.S.Aflu din presa centrală că antrenorul francezilor de la Lyon ar fi oferit 3 milioane de euro pentru nigerianul Fatai!(ziare.com).

  • Veverita Catalin says:

    Succes! Avem sanse reale pentru calificarea in primavara europeana, desi am cazut intr-o grupa cu trei echipe sosite din UCL, campioane en-titre in tarile lor!

Arhive