Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

ATENŢIE, trafic rutier deviat, în municipiul Giurgiu! Au fost demarate lucrările de refacere a sensului giratoriu de la Kaufland

În cadrul proiectului ”Dezvoltarea sistemului de transport în cadrul Euroregiunii Ruse-Giurgiu, pentru o mai bună conectivitate cu rețeaua de transport TEN-T” au început, de astăzi 29 iunie 2020, lucrările de refacere al sensului giratoriu existent la intersecția Bd-ul București – Șos.Prieteniei (Kaufland).

Lucrările vor fi desfășurate în două etape cu devierea traficului rutier conform planurilor de semnalizare.

În urma discuțiilor avute cu serviciul rutier Giurgiu, pentru autoturismele care intră/ies în oraș prin bulevardul București, rutele ocolitoare vor fi următoarele:

  • Faza 1 – ruta ocolitoare se va face prin str. Tineretului – str.1 Decembrie 1918 – șos. Prieteniei și retur;
  • Faza 2 – traficul rutier în sensul giratoriu se va desfășura astfel: pe sensul de intrare în oraș se va circula pe ambele sensuri până la ieșirea din sensul giratoriu.

Lucrările se vor desfășura sub atenția și dirijarea Poliției Locale.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive