Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Aţi mai văzut aşa ceva: parcare sau trecere de pietoni?

P1030186Că locurile de parcare sunt insuficiente în zona Pieţei Centrale cât să satisfacă cererea tuturor posesorilor de autoturisme, nu este nicio exagerare şi nicio noutate.

Totuşi, de la asta şi până la a marca locuri de parcare chiar pe trecerea de pietoni este de-a dreptul o exagerare, ca să nu mai vorbim de încălcarea voită a regulilor de circulaţie. Este vorba de trecerea de pietoni de la BCR, acolo unde au fost delimitate şi locuri de parcare, aşa că pietonilor nu le rămâne de altceva de făcut decât să circule pe jumătate din trecerea de pietoni. Greşeala, voită sau nu, aparţine celor care au realizat marcajele rutiere din Piaţa Centrală, unde au fost amenajate noi locuri de parcare. Dar, se pare că, în zelul lor de a crea locuri suplimentare de parcare, cei de la marcaje au uitat şi de alţi participanţi la trafic, adică de pietoni.

Aşa că, aviz celor care trebuie să traverseze strada, care vor fi nevoiţi să se strecoare printre maşinile parcate chiar pe trecere….

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

9 Responses to Aţi mai văzut aşa ceva: parcare sau trecere de pietoni?

 • gerula says:

  sa nu ne fie cu suparare dar parcarea de la BCR este veche, trecerea de pietoni este noua

 • dagi says:

  Oare Politia comunitara de ce o platim cu totii?Aceasta institutie trebuie dizolvata,fiindca in acest mic oras nu isi are rostul!!!!!

 • Ady says:

  Dorel a facut-o !

 • americanu says:

  Pai iti spun eu de ce platim politia „locala”” …ca sa ridice masini ilegal cum face-a inainte…mai nou sa dea amenzi…i-a imputernicit si pe ei rutiera la amenzi..dar niciodata nu va fii ca cel de la rutiera…

 • furniga-neagu ionela says:

  avem si noi Dorelul nostru , locuri de parcare nu sunt pt ca locatari blocurilor cu fata la piata isi parcheaza automobilele sa le aiba in vizor 24 din 24 gasesti un loc cand acestia mai pleaca la servici .

 • locuitor al Gr says:

  2 in 1….daca s masini multe,e parcare,seara tarziu devine trecere de pietoni :))))))))

 • x says:

  Veniti in fata la Doncafe sa vedeti cum trag tiganii masinile, nici nu mai ai pe unde traversa

 • gheorghita georgel says:

  s-a umplut orasu de dobitoci, mai rau, unii decid cu cretinismul lor.

 • mihai says:

  Asa a fost din clipa in care s-a desfiintat zona verde cu Mega Image a lui Lucifer.

Arhive