Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Avalanşă de absenţi la prima probă scrisă de la Bac

absente la bacLuni, 30 iunie, candidații înscriși la sesiunea iunie 2014 a Bacalaureatului au susținut proba scrisă la disciplina Limba și literatura română.

În județul nostru, potrivit informațiilor oferite de inspectorul Georgeta Stănescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Giurgiu, dintre cei 1793 candidați înscriși la această probă, au absentat 106, însă nu au fost cazuri de elevi eliminaţi pentru tentativă de fraudă.

Următoarea probă a Bacalaureatului va fi susținută miercuri, la proba scrisă obligatorie a profilului (proba E). Probele scrise din cadrul Bacalaureatului 2014, sesiunea iunie — iulie 2014, se desfășoară, la nivelul județului Giurgiu, în opt centre de examen, din care patru în municipiu şi alte patru în județ. Lucrările vor fi corectate în cele două centre de evaluare iar rezultatele vor fi afișate pe 7 iulie.

 

M. Petcu 

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive