Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Avion abandonat pe câmp, în Giurgiu

IMG_1844-2Un avion utilitar, de tip Antonov AN-2, cu nr de înmatriculare YR-AOE, a fost abandonat pe câmp în afara localităţii Letca Nouă. Aeronava, care se află în acest loc de câteva luni, aparţine S.C. ZIBET EXIM S.R.L., un operator aerian autorizat, cu sediul în judeţul Dolj, posesor a încă trei avioane de acelaşi tip. Potrivit documentelor postate de Autoritatea Aeronautică Civilă Română,

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Pages: 1 2

4 Responses to Avion abandonat pe câmp, în Giurgiu

 • Anton Gheorghe says:

  As sugera ca acest avion sa fie expus intr-un loc din oras,asa cum este unul in Bucuresti,la intersectia dintre sos.Colentina si str.Doamna Ghica. Poate „Giurgiuveanul”si dl.Arcanu isi vor folosi influenta ca acest proiect sa devina realitate,in cazul in care il agreeaza!De aceea consider ca o dezbatere referitoare la acest subiect ar fi binevenita in acest spatiu oferit cu generozitate de Cotidianul Giurgiuveanul. Multumesc!

  • Rosu Mihaita says:

   O idee foarte buna! Un loc grozav pentru asta, cred ca ar fi in port!

  • k1t says:

   Sugestia dumneavostra este una extrem de proasta.
   Acel avion este proprietare privata :)) de unde sa aiba primaria bani sa cumpere un avion???
   Si pentru ce??? :))
   Avem prea multe in Giurgiu…ne trebuie avion la expozitie :))

 • O.K. GR.! says:

  h a i , o l t e n i i !

Arhive