Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Un avion a aterizat forţat pe câmp, între Uzunu şi Mihai Bravu FOTO EXCLUSIVITATE

avion cazutUn avion de mici dimensiuni a aterizat de urgenţă în această după amiază, 30 martie 2014, pe un câmp între localităţile Uzunu şi Mihai Bravu, în judeţul Giurgiu. În avion se aflau două persoane care au reuşit să se salveze şi sunt în stare bună.

Cele două persoane aflate la bord au putut coborî din avion imediat după aterizare, ele refuzând internarea şi respectiv deplasarea la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu. Întrucât au existat anumite suspiciuni, poliţiştii au verificat dacă cele două persoane nu cumva au consumat alcool. Cei doi au fost testaţi cu aparatul Drager, iar rezultatul a fost zero.

La faţa locului au intervenit numeroase forţe: Poliţie, Jandarmerie, două ambulanţe, una de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Giurgiu, una de la SMURD, o maşină de descarcere şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă.

pasager 1

pasager 2

EI SUNT PASAGERII AVIONULUI, CARE SE PARE CĂ AR FI GINERELE (CETĂŢEAN AMERICAN) ŞI SOCRUL SĂU.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

One Response to Un avion a aterizat forţat pe câmp, între Uzunu şi Mihai Bravu FOTO EXCLUSIVITATE

  • Teasca says:

    bine ca nu le-au luat si permisul. Ce-au zis politaii? Purtau centura de siguranta??

Arhive