Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Bărbat reținut pentru infracțiunea de ultraj contra bunelor moravuri

Polițiștii Postului de Poliție Bolintin Deal au fost sesizați, în mod direct, la data de 21 noiembrie a.c., ora 17.00, de către un bărbat, de 40 de ani, din comuna Bolintin Deal, cu privire la faptul că, la data de 16 noiembrie a.c., ora 16.40, în stația de autobuz, din aceeași localitate, un bărbat, aflat într-un autoturism, a oprit lângă fiica sa, de 17 ani și alte trei femei, unde ar fi săvârșit acte sexuale explicite, provocând indignarea acestora.

În urma cercetărilor și a investigațiilor efectuate în cauză, s-a constatat faptul că, la data de 16 noiembrie a.c., un autoturism gri, ar fi staționat în zona parcării adiacentă stației de autobuz.

La data de 24 noiembrie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 3 Bolintin-Vale, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 8 Roata de Jos, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, la locuința unui bărbat, de 40 de ani, din localitatea Vânătorii Mari, județul Giurgiu.

În urma efectuării percheziției, a fost identificat autoturismul folosit de către acesta, la data de 16 noiembrie a.c.

Pe baza probatoriului administrat, bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând ca, la data de 25 noiembrie a.c., acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale, cu propuneri procedurale.

Advertisement

Arhive