Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Bombă! Concursul de la ISU Giurgiu, oprit de IGSU. De ce, citiţi AICI

IMG_0390Concursul pentru ocuparea a 74 de posturi la ISU Giurgiu a fost oprit, printr-un ordin al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă. Şi asta după ce candidaţii au susţinut testările psihologice, urmând să susţină probele fizice.

Motivele sunt obiective, susţin reprezentanţii IGSU, care confirmă faptul că desfăşurarea concursului a încetat în faza premergătoare.

lt_ChircaOvidiuCatalin_igsuPurtătorul de cuvânt al IGSU, lt. Ovidiu Cătălin Chirca (foto), a declarat, în exclusivitate pentru Giurgiuveanul, că a fost emis un ordin privind încetarea procedurilor de concurs, iar motivele sunt obiective. Deocamdată, spune acesta, s-au desfăşurat doar fazele premergătoare concursului.

Cei de la ISU Giurgiu susţin că au primit joi, 19 martie, un ordin de la IGSU prin care li se comunică că se sistează concursul pentru ocuparea celor 74 de posturi vacante.

Nu se cunosc însă care sunt acele motive obiective care i-au determinat pe cei de la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă să stopeze acest concurs, însă este de-a dreptul ciudat cum de s-a luat o astfel de măsură după ce s-au făcut înscrierile candidaţilor şi chiar testarea pesihologică a acestora.

Marcela Petcu

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

6 Responses to Bombă! Concursul de la ISU Giurgiu, oprit de IGSU. De ce, citiţi AICI

 • ama says:

  cred ca si-au dat seama intr-un final ca e banditism din nou si ca de obicei din moment ce au dreptul sa participe aia care au dat spaga data trecuta ca sa intre dar cei care au fost dati afara pe nedrept nu pot participa ca nu au curs de specialitate. adica intre un hot cu/de specialitate si un om cinstit e de preferat… cine credeti?

  • Ana Maria says:

   Inca nu pot sa inteleg cum de persoane ca tine, care nu stiu despre ce vorbesc, si care nici macar nu respecta pe restu, vorbind cu cuvinte de genul „aia care au dat spaga data trecuta”, pot macar sa comenteze pe aici. Ar trebui sa te informezi prima oara si sa stii care au dat spaga data trecuta si care nu ;). Cu tot respectul, dar fiecare merita o a doua sansa, si daca nu considerau asa, nu ii mai lasau sa se prezinte la „concurs” pentru a putea intra pe posturile vacante.
   O zi buna !

   • danutz says:

    Aia care au fost dati afara,nu au dat spaga cui a trebuit……Spaga au dat toti. Ar trebui primiti la examen toti cei care au fost respinsi atunci chiar daca depasesc varsta.

 • alina says:

  Bataie de joc.drumuri facute bani cheltuiti pe fise medicale copii legalizate ect…ca intr-un final sec si fara explicatii….sa suspendat concursul.asta chiar e bataie de joc …..

 • ama says:

  pt Ana Maria
  Am scris „aia” chiar din lipsa de consideratie pt cei care au dat spaga data trecuta asa cum bine ai inteles,drept dovada ca pe cei nedreptatiti si aruncati in strada fara motiv nu i-am numit tot asa. Cat despre a doua sansa, dupa cum bine vezi,chiar s-au trezit in ceasul din urma si nu „au mai considerat” ca trebuie sa-i lase sa participe. Iar despre faptul ca nu sunt informata…nu stiu de unde ai tras aceasta concluzie.

 • Me says:

  Le-a dat voie celor care au dat șpagă data trecuta ca sa mai dea o data; ei știu deja mersul e mai simplu decât cu altii noi.

Arhive