Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Bombă! Concursul de la ISU Giurgiu, oprit de IGSU. De ce, citiţi AICI

IMG_0390Concursul pentru ocuparea a 74 de posturi la ISU Giurgiu a fost oprit, printr-un ordin al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă. Şi asta după ce candidaţii au susţinut testările psihologice, urmând să susţină probele fizice.

Motivele sunt obiective, susţin reprezentanţii IGSU, care confirmă faptul că desfăşurarea concursului a încetat în faza premergătoare.

lt_ChircaOvidiuCatalin_igsuPurtătorul de cuvânt al IGSU, lt. Ovidiu Cătălin Chirca (foto), a declarat, în exclusivitate pentru Giurgiuveanul, că a fost emis un ordin privind încetarea procedurilor de concurs, iar motivele sunt obiective. Deocamdată, spune acesta, s-au desfăşurat doar fazele premergătoare concursului.

Cei de la ISU Giurgiu susţin că au primit joi, 19 martie, un ordin de la IGSU prin care li se comunică că se sistează concursul pentru ocuparea celor 74 de posturi vacante.

Nu se cunosc însă care sunt acele motive obiective care i-au determinat pe cei de la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă să stopeze acest concurs, însă este de-a dreptul ciudat cum de s-a luat o astfel de măsură după ce s-au făcut înscrierile candidaţilor şi chiar testarea pesihologică a acestora.

Marcela Petcu

6 Responses to Bombă! Concursul de la ISU Giurgiu, oprit de IGSU. De ce, citiţi AICI

Advertisement

Arhive