Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Cabinetul de psihologie/logopedie Ionela Cornea – empatie și profesionalism

Cu ajutorul psihoterapiei, oamenii reușesc să depășească blocaje emoționale și mentale și să își creeze strategii noi de a face față situațiilor în care se găsesc într-o anumită perioadă.

Mai mult, meseria de logoped nu este o meserie ușoară și nu poate fi practicată fără cunoștințe temeinice în domenii ca psihologie, neurologie, lingvistică, fonetică etc pentru că psihologia și logopedia nu sunt meserii, ci vocații.

Despre psihologul Ionela Cornea se poate spune că are vocație, iar cabinetul domniei sale, de pe strada Gării, nr. 41, demonstrează acest lucru.

Cu cinci săli de ședințe dotate cu materialele necesare, cu patru voluntari din învățământ și cu 12 ore de muncă pe zi, rezultatele nu au întârziat să apară.

“Sunt formate grupuri de socializare, se fac cursuri de logopedie, terapie pentru părinții care au copii cu dizabilități, activități senzoriale și exerciții de stimulare a limbajului, corectarea pronunției și înlăturarea problemelor aparatului fonoarticulator, se lucrează exercitii care ajută la atenție, concentrare și coordonare etc. Personalul nostru lucrează cu atenție și empatie cu fiecare persoană în parte, iar rezultatele sunt mai mult decât satisfăcătoare”, a precizat psihologul Ionela Cornea.

La cabinet se folosește și terapia ABA (Analiza comportamentală aplicată), pentru copiii cu ADHD, Sindrom Down, Autism etc în sistem win-win, împreună cu cadrele didactice.

Şedințele durează 50 de minute, iar prețurile sunt modice.

Advertisement

Arhive