Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

CAUȚI UN LOC DE MUNCĂ SIGUR ÎN STRĂINĂTATE?

Cauți un loc de muncă sigur în străinătate, însă nu ai găsit o ofertă care să-ți inspire încredere?

Din fericire, echipa DB Work reușește să înlăture orice temere prin transparența ei. 

Cine este DB Work?

DB Work este o agenție de mediere și plasare forță de muncă în străinătate care se ocupă de alegerea locurilor de muncă care se potrivesc perfect cunoștințelor și competențelor tale. Dacă  alegi să lucrezi în străinătate prin DB Work, vei beneficia de un pachet complet de servicii, fără comisioane, astfel încât să poți începe munca în cel mai scurt timp posibil.

Acum, fie că ai mai lucrat sau nu în străinătate, te asigurăm că o să-ți găsești un loc de muncă sigur, astfel încât să te adaptezi cât mai ușor într-o țară nouă. La DB Work vei avea tot sprijinul necesar pentru a face procesul cât mai rapid și confortabil.  

Dacă una dintre afirmațiile de mai jos reprezintă motivul pentru care ești sceptic în privința unui loc de muncă în străinătate, alătură-te seminarului online susținut de DB Work: „Află cum să te angajezi în Olanda” de pe data de 11 septembrie 2021, la ora 11:00! Acolo vei primi toate argumentele pentru care noi credem că-ți poți găsi un loc de muncă sigur la DB Work.

Un prim motiv pentru care majoritatea refuză să se angajeze în străinătate este pentru pentru că nu vor să se despartă de familie, iar varianta de a pleca cu aceștia este înlăturată imediat, deoarece nu știu cum se vor desfășura lucrurile pentru fiecare membru. Având în vedere că Olanda este o țară cu numeroase posibilități, nu trebuie să îți faci griji, mai ales că noi ne vom ocupa să îți oferim toate variante avantajoase pentru tine și familia ta. Mai mult decât atât, la DB Work încurajăm și cuplurile să aplice pentru locurile noastre de muncă disponibile. Unde mai pui că îți oferim și cazare gratuită?

O altă temere a celor care pleacă în afara țării este aceea de a nu-și găsi un loc de muncă potrivit.

La DB Work găsești un număr generos de locuri de muncă în următoarele domenii:

    Naval

    Industrial

    Construcții

    Logistic

Intră pe www.dbwork.ro și urmărește ce locuri de muncă sunt disponibile.

Învățarea unei limbi străine este un alt factor care provoacă nesiguranță. La DB Work, nu numai că avem deja dezvoltată o comunitate de români cu care poți să relaționezi, dar ai și oportunitatea să înveți o altă limbă, într-un mod cât mai practic, fără să depui efort.

Altora le este frică de faptul că salariul nu va veni sau nu va fi pe măsura așteptărilor. La DB Work oferta salarială este transmisă și acceptată de către candidat, înainte de semnarea contractului.

Dacă îți dorești să găsești un loc de muncă sigur în străinătate care să-ți asigure un venit stabil și să ai condiții la locul de muncă, te invităm să participi la seminarul online susținut de DB Work: „Află cum să te angajezi în Olanda”. Evenimentul se va desfășura pe data de 11.09.2021, la ora 11:00. Nu uita! Poți să ne fii alături și dacă doar dorești să afli mai multe detalii despre DB Work, deoarece acest seminar online are scopul de a vă oferi toate informațiile necesare și pentru a vă răspunde la eventualele întrebări. 

Dacă vrei să participi la seminarul online organizat de echipa DB Work, completează formularul de înscriere și convinge-te singur că DB Work este echipa din care vrei să faci parte.

Arhive