Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Ce spune Bădălău despre scorul obţinut de PSD la Giurgiu

IMG_6612Preşedintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a declarat că rezultatul foarte bun obţinut de organizaţia judeţeană la alegerile europarlamentare se datorează unei campanii electorale liniştite şi civilizate dar şi sprijinului acordat primarilor în susţinerea unor proiecte de care comunităţile lor au mare nevoie.  

Pe de altă parte, liderul social-democraţilor giurgiuveni a ţinut să le mulţumească cetăţenilor din judeţ şi municipiu pentru sprijinul acordat, ceea ce, spune el, îl obligă să vină în întâmpinarea lor cu proiecte importante, precum realizarea unei autostrade Giurgiu-Bucureşti dar şi reabilitarea Podului de la Grădiştea.

Bădălău este de părere că ar trebui ca primarii care au susţinut PSD, în judeţul Giurgiu, să beneficieze de fonduri guvernamentale în măsura în care au adus voturi partidului, iar acest rezultat va fi cu siguranţă un criteriu în plus.

În altă ordine de idei, preşedintele PSD Giurgiu s-a arătat mulţumit şi de rezultatul pe care PSD l-a obţinut la nivelul municipiului Giurgiu.

“În cadrul partidului, au venit oameni foarte valoroşi, atât primari, cât şi alţi membri. Încercăm să aducem tineri în continuare şi să le dăm girul. În 2016, sper să abordăm campania electorală cu peste 40% nume noi, tineri. Îi felicit pe toţi colegii, dar felicit în special cetăţenii pentru înţelepciunea din alegeri. La municipiu, am avut un scor foarte bun, pe care domnul primar l-a făcut cu cinste, o prezenţă satisfăcătoare, dar, în acelaşi timp, următorul competitor a avut aproape la jumătate din voturile noastre. Asta arată o campanie moderată, cu toate că liberalii au fost un pic mai agresivi, arată că cetăţenii municipiului au încredere în primarul Barbu. Rezultatul îl obligă pe primarul Barbu să încerce să rezolve cât mai bine problemele municipiului”, a apreciat Niculae Bădălău.

“Nu am o problemă cu această funcţie”

 

Întrebat cum comentează declaraţia lui Dumitru Beianu, conform căreia Nicolae Barbu ar vrea să devină preşedintele organizaţiei judeţene a PSD, Bădălău a spus că nu ţine de funcţia respectivă şi nu ar avea nimic împotrivă, dacă persoana cu care ar fi înlocuit ar aduce voturi mai multe pentru PSD.

“Domnul Beianu să îşi vadă de 20%, hai să fim serioşi, acum. În momentul când ai un scor, nu te uita în curtea vecinului, uită-te la tine, că ai o problemă. Eu am mai spus-o şi o repet, nu am o problemă cu preşedinţia organizaţiei. Am condus campania electorală şi nu am mai desemnat un director de campanie tocmai pentru a-mi dovedi că pot să fac lucru ăsta. Cred că am reuşit, dacă am luat un scor atât de bun. Dacă dl. Beianu consideră că altcineva poate veni în locul meu şi poate lua un scor peste ăsta, cu mare plăcere mă dau la o parte şi îl ajut”, a precizat Bădălău.

 

Marcela Petcu 

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

One Response to Ce spune Bădălău despre scorul obţinut de PSD la Giurgiu

  • Giordaş says:

    Asa va place sa va laudati domnule Badalau, cu Giurgiuvenii care votam P.S.D-isti . Si noi am vrea sa ne laudam ca macar ne-au satupat gropile (craterele) de pe strazile situate la 5 min. de mers pe jos din centrul orasului din zona abatorului. Nu mai zicem de asfaltare dar macar sa dispuna d-nu Barbu (inca) primar, sa vina un utilaj si sa astupe cu pietris , balast , pietre s-au beton gropile. Atunci cand ploua trebuie sa mergem cu cisme s-au sa folosim barca precum d-nii Ponta si Dragne dar nu are cine sa traga de ea. Cu respect din partea unuia care-si doreste sa se ia masuri cat mai repede pt rezolvarea celor aratate mai sus.

Arhive