Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Cercetați pentru delapidare și complicitate la infracțiunea de delapidare

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Bolintin Vale au fost sesizați, recent, de către Poliția Autostrăzii A1 București – Pitești cu privire la faptul că a oprit un autovehicul încărcat cu ulei pentru motor și exista posibilitatea să fie sustras de pe raza comunei Bolintin Deal, județ Giurgiu.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Secției Nr. 3 Poliție Rurală Bolintin Vale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, s-a stabilit faptul că, un bărbat, de 32 de ani, comuna Chiajna, județul Ilfov, angajat al unei societăți comerciale, cu punctul de lucru pe raza comunei Bolintin Deal, județul Giurgiu, a sustras 90 de baxuri de ulei pentru motor, având 270 de recipiente tip bidon din plastic a cate 5 litri, în valoare de 34.000 de lei.

În timp ce bărbatul în cauză, cu complicitatea unui alt bărbat, de 30 de ani, din comuna Răscăeți, județul Dâmbovița, încercau să mute marfa într-o autoutilitară, aceștia au fost surprinși în flagrant de către Poliția Autostrăzii A1 București – Pitești.

Prejudiciu în valoare de 34.000 lei a fost recuperat și predat proprietarului.

La data de 25 februarie a.c., s-a dispus reținerea pentru o perioada de 24 de ore a celor doi bărbați pentru săvârșirea infracțiunilor de delapidare și complicitate la infracțiunea de delapidare, fiind introduși în Centrul De Reținere și Arest Preventiv Giurgiu.

Astăzi, 26 februarie a.c., cei doi bărbați au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale care a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Arhive