Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

EXCLUSIV! Codin Maticiuc… la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu! (FOTO)

Codin Maticiuc, unul dintre cei mai cunoscuţi oameni din showbiz-ul românesc, împreună cu soţia, a vizitat recent Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu, la invitaţia unei giurgiuvence, Mirela Dobre.

Codin Maticiuc a fost primit şi însoţit – în vizita la Secţia de neonatologie – de managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă, Dragoş Chivu, urmând a se stabili, în zilele următoare, cum va putea veni în ajutorul Spitalului.

„Am fost contactat întâi de o doamnă din Giurgiu, doamna Mirela, care m-a pus în legătură cu managerul Spitalui Judeţean din Giurgiu. Cum noi avem iniţiativa „Spitale publice din bani privaţi” mergem oriunde suntem chemaţi ca să vedem care este lista de nevoi şi priorităţi. Am fost la Giurgiu, ni s-a comunicat că la Spitalul Judeţean de Urgenţă nevoia cea mai urgentă, cumva şi singura, este la Secţia de neonatologie: anumite utilări ale ei, mai mult la secţia ATI de la neonatologie. Aşteptăm de la domnul manager un mail cu necesarul exact”, a declarat, în exclusivitate pentru „Giurgiuveanul, Codin Maticiuc.

Advertisement

Arhive