Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Combaterea şi prevenirea activităților ilegale din domeniul piscicol, razie desfășurată de poliţiştii giurgiuveni

În data de 13 februarie a.c., între orele 06.00-14.00, pentru prevenirea și combaterea activităților ilegale din domeniul piscicol, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, împreună cu polițiști din cadrul Secției  nr. 1 de Poliție Rurală Călugăreni, Secției nr. 3 de Poliție Rurală Bolintin Vale, Secției nr. 7 de Poliție Rurală Băneasa, Secției nr. 8 de Poliție Rurală Roata de Jos și reprezentanți din cadrul D.S.V.S.A. Giurgiu, au executat o acțiune pe raza județului Giurgiu, având drept scop controlul circulației pe drumurile publice și controlul societăților comerciale care desfășoară activități cu pește şi produse din pește.

Astfel, au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.250 de lei, au fost controlate 90 de autovehicule și legitimate 156 de persoane.

De asemenea, au fost verificate două societăți comerciale care desfășoară activități cu pește și produse din pește.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive