Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Condamnat la trei ani şi patru luni de închisoare pentru infracţiuni la regimul rutier, depus în Penitenciar de poliţişti

Polițiștii giurgiuveni au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis pe numele unui bărbat, din comuna Putineiu, condamnat la pedeapsă cu închisoarea pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere pe drumurile publice.

La data de 26 martie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale au organizat și efectuat o acțiune pe linie de persoane urmărite, ocazie cu care, a fost depistat un bărbat, de 33 de ani, din comuna Putineiu, pe numele căruia, Judecătoria Giurgiu a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la o pedeapsă de trei ani și patru luni închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere pe drumurile publice.

Persoana depistată a fost condusă la sediul unității de poliție pentru întocmirea documentației necesare și depusă ulterior în cadrul Penitenciarului Giurgiu.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive