Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Copiii de la „Cătălin Paraschiv’s Tennis Team” dau startul competițiilor de toamnă cu un turneu de tenis organizat la Giurgiu, duminică, 17 septembrie 2023

Micuţii tenismeni giurgiuveni sunt într-o continuă ascensiune, fapt confirmat de rezultatele înregistrate la ultimul turneu la care aceștia au participat și care a fost găzduit de LPS Constanța, o baza sportiva cu renume și tradiție în practicarea sportului alb și la care au activat unii dintre cei mai buni tenismeni români, precum Simona Halep, Horia Tecău, Andrei Pavel.

Astfel, după un intens stagiu de pregătire la malul mării,  micuții pregătiți de profesorul Cătălin Paraschiv au reușit performanța de a câștiga patru medalii de aur, o medalie de argint, o medalie de bronz și un loc de semifinalist la acest important turneu, care s-a desfășurat pe șase categorii de joc.

Medaliile de aur au fost adjudecate de Daryela, Iustin Coțofană, Erika Stănculeț și Darius Vintilă, medalia de argint i-a revenit lui Darius Bîrlan,  cea de bronz lui Denis Bîrlan, iar pe locul 4 s-a clasat Natalia Olteanu.

Premiile și medaliile obținute la Constanța încununează munca de peste vară a micuților tenismeni giurgiuveni,  mai cu seamă că acestea au fost adjudecate într-un oraș cu tradiție în tenisul de câmp și pe o bază sportiva de renume, care oferă competitorilor cele mai bune condiții de joc și antrenament.

În paralel cu turneul de la Constanța, s-au desfășurat alte două competiții importante – Tenis 10 FRT Brașov și Cupa Academiei Victor Hănescu București. La primul, Paraschiv’s Tennis Team a fost reprezentat de Alex Culcea, la o categorie de joc superioara vârstei lui – portocaliu –  Alex  reușind să obțină trofeul și medalia de aur. La București, Amalia Bățică s-a clasat pe locul al doilea, obținând medalie de argint.

Revenit din cantonamentul de șase zile de la mare, prof. Cătălin Paraschiv,  satisfăcut de performanțele elevilor săi,  pregătește – în deschiderea sezonului competițional de toamnă – un nou concurs dedicat categoriilor de joc ROȘU și PORTOCALIU, ce se va desfășura pe terenurile Complexului Sportiv SIGMA SPORTS, și care urmărește dezvoltarea tenisului de câmp giurgiuvean, atragerea și motivarea cât mai multor copii spre practicarea acestui sport.

Lista înscrierilor la concurs este deschisă tuturor copiilor iubitori ai sportului alb, care se încadrează la categoriile de joc roșu și portocaliu, până în seara zilei de 15 septembrie,  confirmarea participării făcându-se la numărul de telefon 0766.552.560.

Ziua de desfășurare a concursului este duminică, 17 septembrie 2023, începând cu ora 8.30.

Cu acest prilej, micuții tenismeni invită autoritățile publice locale şi judeţene să le fie alături.

Advertisement

Arhive