Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Cristian Bold, consilier județean giurgiuvean, plătit să se joace pe laptop în timpul ședințelor publice!

Consilier joaca poker SITEAleșii județului Giurgiu au vrut laptop-uri și li s-a dat laptop-uri! Parcă fără laptop nu ştiau ce proiecte de hotărâri se discută. Cristian Bold, unul dintre noii consilieri județeni trimiși de PDL aici, lider între marii tăcuți din acest for, a descoperit că laptop-ul poate umple momentele de plictiseală atunci când se adoptă hotărâri.

Astăzi, fără nici un pic de jenă, Cristian Bold, în timpul ședinței extraordinare a Consiliului Județean Giurgiu era angrenat de laptop. Nu în a afla amănunte despre proiectele de pe ordinea de zi ci într-un… joc de poker sau solitaire, cum naiba s-o numi!

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

2 Responses to Cristian Bold, consilier județean giurgiuvean, plătit să se joace pe laptop în timpul ședințelor publice!

  • OdioLasMentira says:

    Pai la Giurgiu Orice este de asteptat,asa cum a fost pana acum asa v-a fi si de acum inainte…Coruptie.hotie Si Bulangeala Multaa….

  • o giurgiuveanca says:

    Hai, mai, nu fiti rautaciosi…Avea si omul un moment de ”respiro”! Glumesc, desigur! Ideea este ca, din nefericire, ca el mai sunt muuuulti altii, care habar nu – prea – au despre ce se discuta in sala de sedinta!

Arhive