Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Daruri de Crăciun de la Audionova. Poți oferi cuiva drag sau chiar ție o testare de auz GRATUITĂ!

Sărbătorile de Iarnă reprezintă pentru fiecare, un moment de reconecta la familie și prieteni. Momentul în care ne dorim să îi vedem, să îi strângem în brațe, să ne manifestăm toată afecțiunea față de acestia și mai presus de toate să îi ascultăm.Indiferent că ne petrecem timpul în jurul bradului, la televizor sau în jurul mesei, este nevoie să auzim și de aceea te invităm în centrele noastre. Află mai multe detalii despre cadourile pregătite de Audionova pentru tine și cei dragi.

De sărbători, suntem în căutarea celor mai frumoase cadouri pentru cei apropiați, familie și prieteni. Pentru că suntem simțim spiritul Crăciunului, oferim testări de auz gratuite pentru tine și cei dragi.

Audionova a început deja să ofere cadourile de sărbători chiar de la începutul lunii. Începând din 2 decembrie până la 31 decembrie ai screening auditiv gratuit. Astfel timp de o lună, te poți bucura de testarea auzului gratuit în cele 51 de centre Audionova din toată România.

Pe lângă testarea gratuită de sărbători, dacă aveti nevoie de aparate auditive centrele noastre va așteaptă și cu reduceri speciale:
Te bucuri de 2100 RON reducere la aparatele auditive ENZO Q 988, 1500 de RON reducere pentru ONE RT 561 DRW, apoi 500 de RON reducere la familia de aparate auditive LiNX 3D 5, 400 de RON reducere la aparatele din seria Enya 4 și 300 de RON la aparatele din seria Enya 3. Pe lângă ofertele la aparate auditive, avem impedansmetria GRATUIT pentru copiii de la 3 luni până la 6 ani.

În centrele noastre poți găsi aparate auditive mici și invizibile, personalizate după mulajul urechii tale alături de specialiștii care îți vor fi un suport real pentru ca tu să te poți bucura din nou de toate sunetele. Este o onoare să vă fim alături și să vă punem la dispoziție expertiza noastră de peste 22 de ani în domeniul aparatelor auditive, alături de aparate auditive performante.
Audionova are o rețea de 51 de centre de specialitate în toată țara și 14 centre specializate pentru testarea nou născuților. Scopul nostru este să identificăm deficiența auditivă cât mai repede și să oferim soluții moderne și adecvate de reabilitate auditive acolo unde tratamentul medicamentos sau soluțiile chirurgicale nu dau rezultate. Specialistii Audionova vă vor consilia pentru a alege cea mai potrivită soluție de auz pentru nevoile dumneavoastra. În Giurgiu, ne găsiți pe Bulevardul Bucuresti, Bl.9/2S, vis a vis de Patibar, iar programări la screeningul auditiv gratuit puteți face la 0346.401.190 sau 0727.731.893

Vă dorim: Sărbători fericite, pline de sunete! Pentru a descoperi ofertele noastre, vă invităm pe pagina www.audionova.ro/craciun

Advertisement

Arhive