Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

De 1 Iunie, giurgiuveanul Gheorghe Ştefan, secretar de stat în Ministerul Agriculturii, i-a răsfăţat pe copii cu un concurs de pescuit: „Micul Pescar Giurgiuvean”! (FOTO)

O activitate specială dedicată copiilor… unică în judeţul Giurgiu, organizată şi sponsorizată de secretarul de stat Gheorghe Ştefan.

De menţionat faptul că, domnia sa a avut ca parteneri pe Libertrans dar şi pe administratorii bălţii „Fishing Hub”, de la Bălănoaia.

„Am petrecut o zi minunată alături de micii pescari giurgiuveni. Am fost fericit şi plăcut surprins să văd aliniaţi, la start, peste 50 de mici pescari care, în căutarea monstrului, au venit dis-de-dimineaţă pe malul lacului Bălănoaia. Răbdarea şi perseverenţa le-au fost răsplătite cu premii pentru campioni dar şi pentru toţi participanții. Mulţumesc presei şi voluntarilor. Felicitări tuturor celor prezenţi”, a declarat Gheorghe Ştefan.

Cei trei câştigători au fost: Ştefan Toader – locul I la concurs dar şi la captura concursului, Cătălin Sârbu – locul II şi Ianis Slotea – locul III.

Absolut toţi participanţii au primit diplome şi premii din partea organizatorului.

Arhive