Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

De 1 Iunie, giurgiuveanul Gheorghe Ştefan, secretar de stat în Ministerul Agriculturii, i-a răsfăţat pe copii cu un concurs de pescuit: „Micul Pescar Giurgiuvean”! (FOTO)

O activitate specială dedicată copiilor… unică în judeţul Giurgiu, organizată şi sponsorizată de secretarul de stat Gheorghe Ştefan.

De menţionat faptul că, domnia sa a avut ca parteneri pe Libertrans dar şi pe administratorii bălţii „Fishing Hub”, de la Bălănoaia.

„Am petrecut o zi minunată alături de micii pescari giurgiuveni. Am fost fericit şi plăcut surprins să văd aliniaţi, la start, peste 50 de mici pescari care, în căutarea monstrului, au venit dis-de-dimineaţă pe malul lacului Bălănoaia. Răbdarea şi perseverenţa le-au fost răsplătite cu premii pentru campioni dar şi pentru toţi participanții. Mulţumesc presei şi voluntarilor. Felicitări tuturor celor prezenţi”, a declarat Gheorghe Ştefan.

Cei trei câştigători au fost: Ştefan Toader – locul I la concurs dar şi la captura concursului, Cătălin Sârbu – locul II şi Ianis Slotea – locul III.

Absolut toţi participanţii au primit diplome şi premii din partea organizatorului.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive