Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

De-o seamă cu România Mare! Domnul colonel (r) Ion Cioară împlineşte 100 de ani! La Mulţi Ani!

IMG_1055-2Pe 25 martie a.c., giurgiuveanul nostru, domnul colonel (r) Ion Cioară, împlineşte 100 de ani. Combatant pe frontul din cel de-al doilea Război Mondial, prizonier la ruşi, apoi dizident şi condamnat politic, domnul colonel şi-a trăit viaţa cu demnitate şi onoare, aşa cum i-a jurat Regelui Mihai I, atunci când a primit din partea Majestăţii Sale… sabia pe care o vedeţi în imagine!

Un articol despre domnia sa veţi găsi mâine în cotidianul „Giurgiuveanul”!

Cu admiraţie şi respect, să-i urăm cu toţii un sincer „La Mulţi Ani”!

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

3 Responses to De-o seamă cu România Mare! Domnul colonel (r) Ion Cioară împlineşte 100 de ani! La Mulţi Ani!

 • Elena says:

  La multi ani domnule colonel ! Faceti o mare cinste orasului nostru !

 • DRAGOBETE says:

  Dacă avem în vedere că cei 100 – o sută!- de ani trăiţi de Domnul colonel,r, ION CIOARĂ au fost trăiţi în cea mai grăbită perioadă a erei noastre, vom înţelege că a douăzecea parte a erei noastre a fost măsurată cu pasul de un semen al nostru! EXTRAORDINAR! Să-i ascultăm cu răbdare povestea şi, în mod sigur, ne vom cunoaşte mai bine! ONOARE, DOMNULE COLONEL!

 • Marian says:

  DOMNULE COLONEL!
  AM ONOAREA, sa va felicit cu ocazia,implinirii VARSTEI DUMNEAVOASTRA si va rog sa-mi permiteti,SA VA UREZ MULTA SANATATE,IN CONTINUUARE,ALATURI DE CEI DRAGI!

  SA NE TRAITI-DOMNULE COLONEL-DOAMNE AJUTA!!!

Arhive