Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Deputatul de Giurgiu, Dr. Cristina Elena Dinu: „Demisia, domnule ministru! Nu sunteţi pe moşia dumneavoastră!”

„Ministrul sănătății, Victor Costache, cu o nonșalanță greu de imaginat , calcă în picioare legea pentru a-și favoriza angajatorul privat.

Modifica personal ordinul de ministru care reglementa actiunea prioritara pentru pacienții cu infarct miocardic, (pentru ca e ministru şi poate) de unde scoate obligativitatea existenței a două angiografe in dotarea celor care se pot înscrie în program,lasa numai un angiograf si introduce personal, în ordin, trei spitale private ,,prietene”.

Şi dacă unicul aparat se strică?

Nu cumva cei cu infarct miocardic si care au nevoie de ajutor sunt in pericol de moarte?

Şi ce dacă!!!

Ministrul nu apară interesul pacientului ci al angajatorului său privat CĂRUIA i-a promis că îl va ajuta să acceadă la banii publici!

După audierea lui Victor Costache, la Comisia de Sanatate si Familie din Camera Deputaților, m-am gandit că, pe cel care a venit în fața noastră să ne vorbeasca despre sistemul de sănătate din România cu carnetul de vaccinari din Franța al propriului copil, îl va înghiți sistemul, pentru ca mare lucru despre sistemul de sănătate din România nu știa!

Se pare însă, că domnul ministru, va ,,înghiţi” dumnealui sistemul, cu ajutorul celor din PNL care îl susţin şi îl promovează!

Demisia, domnule Ministru!

Este clar că nu sunteţi acolo pentru pacientul din România!”

Deputat Dr. Cristina Elena Dinu

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive