Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu, APEL UMANITAR!

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu face un apel către cei care doresc să sprijine instituția în vederea  achiziţionării de materiale sanitare de unică folosinţă (măşti de protecție, mănuși), materiale de curățenie, produse de igienă, pentru a putea asigura protecţia personalului și beneficiarilor din centrele rezidențiale pentru copii, adulți cu dizabilități și vârstnici.

În cadrul structurilor de tip rezidențial pentru copii, centrelor pentru persoane adulte cu dizabilități și căminelor pentru persoane vârstnice sunt asigurate servicii sociale pentru aproximativ 500 de persoane. Pentru a asigura serviciile necesare pentru cei  aproximativ 500 de beneficiari, 593 salariați ai D.G.A.S.P.C.  Giurgiu își desfășoară activitatea în ture, în 35  structuri rezidențiale cu capacități cuprinse între 4 și 60 de locuri,  pentru protecția tuturor fiind necesare cantități semnificative de mănuși, măști de protecție, materiale de curățenie și produse de igienă.

Cei care doresc  să contribuie cu sume de bani, donaţii de materiale sanitare şi produse de igienizare în sprijinul  centrelor rezidențiale din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu, se pot adresa la secretariatul instituției, telefon 0246214011.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive