Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Două giurgiuvence au furat din magazine şi s-au ales cu dosar penal

magazin_haine_small_59405600Două femei au fost prinse după ce au sustras produse textile din incinta a două magazine din Giurgiu. Potrivit unui comunicat al IPJ Giurgiu, în perioada 30-31 iulie a.c. poliţiştii Biroului Ordine Publică pentru Mediul Urban de la Poliţia Municipiului Giurgiu au identificat două persoane de sex feminin care au sustras mai multe bunuri din diverse societăţi comerciale.

Astfel în ziua de 30 iulie, ora 11.57, B. A., o femeie de 47 ani, din municipiul Giurgiu a fost depistată în timp ce a sustras produse textile dintr-un supermarket din Giurgiu iar în ziua de 31 iulie a.c., T.A., o femeie de 39 ani, din Giurgiu a fost depistată în timp ce sustrăgea mai multe obiecte de lenjerie dintr-un magazin cu produse textile.

Bunurile sustrase au fost recuperate de poliţişti şi returnate reprezentanţilor magazinelor.

Cele două femei sunt cercetate de poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

 

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive