Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Dumitru Beianu nu renunţă la funcţia de preşedinte

IMG_3490Dezamăgit de ceea ce i s-a întâmplat în 2012, când a fost obligat de fostul lider al PNL Giurgiu să-şi retragă candidatura la Consiliul Judeţean, Dumitru Beianu susţine că „are nevoie de mult mai mult” pentru a candida la postul de primar al municipiului Giurgiu în 2016. Preşedintele organizaţiei municipale a PNL Giurgiu a afirmat că viitorul candidat pentru funcţia de primar de Giurgiu trebuie să fie desemnat de liberalii din organizaţia pe care o conduce.

Suspiciunile lui Dumitru Beianu au fost spulberate de şeful său, Vasile Mustăţea, care l-a asigurat că PNL Giurgiu nu are un candidat mai bun, că nu i se va mai întâmpla ca în 2012 şi că vor merge chiar în tandem. „S-a terminat cu lucrurile subterane în PNL Giurgiu”, a spus răspicat Mustăţea.

Referindu-se la propunerea avansată de Niculae Bădălău, de a accepta postul de subprefect de Giurgiu, Dumitru Beianu a precizat că nu i se adresează lui, atâta timp cât acest post este ocupat de un coleg de-al său, şi că n-ar renunţa la postul său de preşedinte al organizaţiei municipale a PNL şi la planurile sale pentru oraşul Giurgiu.

 

Marcela Petcu  

One Response to Dumitru Beianu nu renunţă la funcţia de preşedinte

    Advertisement

    Arhive