Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Eduard Ingeaua, instructor Karate & Kickboxing la Academia „Alpha Fighters” Giurgiu: „Copiii cu autism nu sunt bolnavi, sunt speciali!”

„Pentru că mediile organizate în care copiii cu autism se pot aduna pentru a practica un sport sunt aproape inexistente, acest lucru ducând la consecințe negative precum excluderea acestora și ignorarea nevoilor lor speciale, am decis ca începând cu această lună, copiii cu nevoi speciale care vor să practice un sport, se pot înscrie GRATUIT la antrenamente în cadrul Academiei „Alpha Fighters””, a anunţat Eduard Ingeaua, instructor Karate & Kickboxing în cadrul Academiei „Alpha Fighters”.

“Artele marțiale combină elemente de predictibilitate și structură cu provocările interacțiunii fizice cu alți oameni. Pentru mulți copii cu autism artele marțiale sunt o modalitate minunată de a-și dezvolta abilitățile fizice și stima de sine, din acest motiv am semnat un parteneriat cu Asociația “Ai voință, ai putere Giurgiu” fiind deja înscriși opt copii din cadrul asociației la cursurile de karate. Îi aștept cu drag și multă răbdare pe toți copiii speciali”, a mai menţionat Eduard Ingeaua, preşedintele Academiei „Alpha Fighters”.

Advertisement

Arhive