Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

„Emmily”, un magazin cu încălţăminte şi genţi din piele 100% naturală… pentru doamnele şi domnişoarele din Giurgiu! (FOTO)

Căutaţi un magazin cu încălţăminte şi genţi din piele 100% naturală?

Ei bine, doamnelor şi domnişoarelor… magazinul se află în zona Pieţei Centrale, pe strada Nicolae Bălcescu, la parterul blocului V 32 (în apropiere de Vodafone).

Pantofii oferiţi de „Emmily” sunt caracterizaţi prin rafinament şi distincţie şi surprind prin comoditate.

Sunt fabricaţi în România, la renumitul atelier „Diane Marie”.

Femininitate, magie, calitate… acestea sunt atributele produselor atelierului „Diane Marie” şi pot deveni cu uşurinţă o expresie a personalităţii oricărei purtătoare. Sunt produse de calitate, lucrate manual, cu toată atenţia necesară unui produs excelent.

De asemenea, la „Emmily Store” găsiţi şi mai multe modele de genţi din piele naturală, toate destinate sexului frumos, marca „Pretta”.

Detalii se pot obţine şi la telefon 0766.830.741 sau pe pagina de Facebook a magazinului AICI https://www.facebook.com/EmmilyStore/.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive