Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Este un must have absolut! Află despre cele mai la modă accesorii de modă din acest sezon

O ținută nu poate fi completă dacă nu folosești accesoriile potrivite. Simpla purtare a unei perechi de pantaloni la modă la care asortezi o pereche de pantofi și un tricou reprezintă prea puțin atunci când vrei să fii în tendințe, poate chiar să atragi atenția prin ceea ce porți. Pentru completarea ținutelor tale zilnice sau de ocazie ai nevoie de accesoriile potrivite, perfect adaptate și asortate cu celelalte articole vestimentare pe care le-ai ales. Accesoriile devin, într-adevăr, un must have absolut pentru un outfit complet, iar despre alegerea celor mai la modă accesorii din acest sezon poți afla din acest articol unele dintre cele mai utile informații.

Ce accesorii sunt un must have pentru ținutele casual?

O ținută casual, recunoscută pentru confortul pe care îl oferă purtătorului, este acea ținută de zi cu zi, la care apelezi și atunci când mergi la serviciu, și când planifici o întâlnire cu prietenii în oraș sau când mergi la cumpărături. Marele avantaj este că poți accesoriza o ținută casual cu tot ceea ce îți este necesar  pentru un confort deosebit, de la curele sau genți la ceasuri sau șepci potrivite pentru un outfit complet.

Care sunt accesoriile care reprezintă acel must have al ținutelor casual în acest sezon? Pe https://www.epantofi.ro/accesorii.html vei găsi numeroase accesorii de acest fel din care poți alege, însă reține că la o ținută casual completă va trebui să ai geanta potrivită – perfecte sunt rucsacurile sau gențile crossover care în acest sezon sunt în tendințe, dar și ceasul potrivit – poți alege un smartwatch pe care să îl folosești nu numai pentru a vedea ora, ci și pentru utilitatea funcțiilor inteligente pe care le are. Totodată, poți alege perechea de ochealri de soare perfectă care să ofere o notă șic ținutei tale, dar și umbrele sau alte accesorii folosite în ocaziile speciale.

Ce accesorii sunt un must have pentru ținutele sport?

O ținută sport este potrivită atât pentru desfășurarea activităților sportive, cât și pentru o drumeție în natură sau chiar pentru o plimbare de duminică pe aleile parcului din oraș. Pentru a accesoriza în mod perfect o ținută sport cu ajutorul unor accesorii la modă, magazinul ePantofi îți stă la dispoziție cu o gamă extrem de diversificată de șepci și ochelari de soare cu care îți poți completa outfitul într-o manieră șic, dar și cu rucsacuri potrivite pentru drumeții sau cu accesorii pentru încălțăminte care vor face din drumeția ta o experiență fără griji.

Ce accesorii sunt un must have pentru ținutele elegante?

O ținută elegantă este, prin definiție, o ținută de ocazie, acea ținută prin care dorești să demonstrezi rafinamentul și gustul deosebit pe care îl ai pentru articolele de calitate din ofertele marilor companii. O geantă elegantă pe care să o potrivești cu un costum elegant la o întâlnire de afaceri, un portofel din piele cu care să îți accesorizezi ținutele de birou sau o pereche de ochelari de soare care să îți ofere nu numai protecție, ci și o eleganță deosebită, oricare dintre acestea reprezintă accesorii pe care trebuie să le ai la îndemână pentru a le folosi la cele mai deosebite ocazii.

Cum alegi toate aceste accesorii, astfel încât să ai garanția unor alegeri la modă? Realizate de branduri de renume, din materiale de cea mai înaltă calitate și cu designuri la modă, accesoriile din magazinul nostru pot fi alese cu încredere pentru completarea oricărui tip de ținută. Personalizează-ți ținutele zilnice cu ajutorul unor accesorii în tendințe și vei avea cele mai frumoase și potrivite ținute de sezon.

Advertisement

Arhive