Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

EURES poate oferi asistență și consiliere persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă în UE/SEE. Locuri de muncă în industria de procesare a cărnii – GERMANIA

Agenţia Națională pentru Ocuparea Forţei de Muncă anuntă că prin serviciul  EURES România sunt puse la dispozitia persoanelor interesate, 250 locuri de muncă vacante în Germania (Regiunea Landul Renania de Nord- Westfalia, localitatea Rheda- Wiedenbruck si Munster), pentru lucratori in industria de procesare a carnii (taietor de carne si lucrator in productie).

  • 225 posturi vacante în regiunea Landul Renaniade Nord – Westfalia -localitatea Rheda-Wiedenbrück, Germania, ocupația tăietor de carne și lucrător în producție:

Cerințe loc muncă: Constituie avantaj calificarea profesională în industria alimentară, în special ca măcelar, experiența profesională în domeniu  și permisul de conducere categoria B; rezistență fizică, toleranță la frig și umiditate; disponibilitate de a lucra în schimburi (inclusiv în ture de noapte); manipularea conștientă și responsabilă a mărfurilor și alimentelor; respectarea normelor de igiena și a metodelor de lucru.

Limbi străine: Cunoștințele de limba germană constituie avantaj, dar nu sunt obligatorii.

Salariul oferit pornește de la 10 euro brut/oră, la care se adaugă alte beneficii, în funcție de postul ocupat, calificare și experiența profesională.

Durata contractului: Contractul de munca este pe perioadă determinată, de 12 luni, cu posibilitatea de angajare permanentă ulterior. Programul de lucru este cu normă întreagă, de 40 – max. 48 ore/săptămâna.

 Alte beneficii: Posibilități de formare profesională ulterioară; sprijin intern în vederea integrării; orele suplimentare vor fi compensate sau plătite în plus; concediul de odihnă este de 30 de zile; angajatorul pune la dispoziție o persoană de contact care vorbește limba română; se acordă sprijin și asistență în ceea ce privește formalitățile necesare în relațiile cu autoritățile, deschiderea unui cont bancar, îngrijirea copiilor, transportul public etc.; asistență în timpul formării și instruirii în procedurile de operare; se asigură cazare în camere mobilate, comune (max. 2 persoane) contra cost – aprox. 210 euro/luna, cu totul inclus; angajatorul oferă haine/echipament de lucru; daca este necesar, se poate oferi serviciu de transport la locul de muncă; se poate lua masa la cantina companiei; se asigură asistență medicală la locul de munca prin cabinetul medical din incinta companiei; reduceri extinse pentru angajați.

Mod de aplicare: Se transmite CV-ul, completat la calculator în limba română sau germană (dacă este cazul), însoțit de copie a diplomei/certificatului de calificare în domeniu (dacă este cazul), la adresa de e-mail georgiana.enache.buc@anofm.gov.ro. Persoanele preselectate vor fi contactate telefonic sau pe e-mail, în vederea completării formularelor de înregistrare.

  • 25 posturi vacante în regiunea Landul Renaniade Nord – Westfalia -localitatea Munster, Germania, ocupația tăietor de carne și lucrător în producție:

Cerințe loc muncț: Constituie avantaj calificarea profesională în industria alimentară, în special ca măcelar, experiența profesională în domeniu și permisul de conducere categoria B; rezistența fizică, toleranța la frig și umiditate; disponibilitate de a lucra în schimburi (inclusiv în ture de noapte); manipularea conștientă și responsabilă a mărfurilor și alimentelor; respectarea normelor de igiena și a metodelor de lucru.

Limbi străine: Cunoștințele de limba germană constituie avantaj, dar nu sunt obligatorii.

Salariul: oferit pornește de la 9,75 euro brut/oră, la care se adaugă un bonus de prezență de 1 euro/oră, care se plătește și în cazul concediului aprobat, plus alte beneficii în funcție de postul ocupat, calificare și experiență profesională.

Alte beneficii: Sprijin intern în vederea integrării; angajatorul pune la dispoziție o persoană de contact care vorbește limba română; se acordă sprijin și asistență în ceea ce privește formalitățile necesare în relațiile cu autoritățile, deschiderea unui cont bancar, îngrijirea copiilor, transportul public etc.; asistență în timpul formării și instruirii în procedurile de operare; se asigură cazare în apartamente mobilate (max. 6 persoane/apartament, cu 1-2 persoane/cameră) contra cost – aprox. 230 euro/lună, cu totul inclus; angajatorul oferă haine/echipament de lucru; dacă este necesar, se poate oferi serviciu contra cost de transport la locul de muncă (aprox. 85 euro/luna); se poate lua masa la cantina companiei; se asigură măsuri de protecție împotriva coronavirusului: oferta de vaccinare; teste gratuite în mod regulat; plata continuă a salariilor precum și îngrijire în caz de carantină (de exemplu, furnizarea de pachete cu alimente, cazare separată).

Durata contractului: Contractul de muncă este pe perioadă determinată, de 12 luni, cu posibilitatea de angajare permanenta ulterior. Programul de lucru este cu normă întreagă, de 40 ore/săptămâna. Este posibilă efectuarea de ore suplimentare.

Mod de aplicare: Se transmite CV-ul, completat la calculator în limba română sau germană (dacă este cazul), însoțit de copie a diplomei/certificatului de calificare în domeniu (dacă este cazul), la adresa de e-mail georgiana.enache.buc@anofm.gov.ro, cu specificarea codului „NRW 2 – Munster” . Persoanele preselectate vor fi contactate telefonic sau pe e-mail, în vederea completării formularelor de înregistrare.

Informații suplimentare se pot obține de la consilierul EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Giurgiu – d-na Dogaru Gratziela, tel.: 0246/230613 sau direct la sediul AJOFM Giurgiu, din mun. Giurgiu, sos. București, bl. 202/5D, mezanin, camera 11.

Oferta locurilor de munca este publicată și pe site-ul EURES al Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă – www.anofm.ro

BIROUL DE PRESĂ AL AJOFM GIURGIU

Advertisement

Arhive