Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Un exemplu pentru toţi politicienii. A pietruit kilometri de drumuri comunale

20140401_194414Kilometri de drumuri comunale din localitatea Vieru, comuna Putineiu, au fost pietruite, la initiaţiva deputatului PSD Florian Nicolae, cu eforturile financiare ale  grupului de firme Nova Force, dar şi cu sprijinul unor oameni de afaceri din judeţ. Exemplul parlamentarului giurgiuvean ar putea fi urmat şi de alţi politicieni, care vor să facă cu adevărat ceva pentru concetăţenii lor, şi nu doar la nivel declarativ. Acţiunea de pietruire va continua şi pe drumul dintre Stăneşti şi Ghizdaru, astfel încât microbuzul care transportă elevii către şcoala din Stăneşti să poată circula în mod civilizat. 

De ani buni de zile, locuitorii din satul Vieru, care aveau ghinionul  să locuiască pe uliţele secundare, nu au avut parte de drumuri accesibile. 700 de tone de balastru vor fi utilizate în aceste zile pentru pietruirea drumurilor comunale din partea de sud a satului, acolo unde, după orice ploaie sau zăpadă, uliţele respective devin impracticabile.

20140401_194300

Sătenii care locuiesc pe drumurile respective au fost impresionaţi de gestul civic al deputatului PSD Florian Nicolae, care a simţit nevoia să facă ceva pentru comunitatea din Vieru. Acţiunea iniţiată de parlamentarul de Giurgiu nu este prima de acest gest gen, acesta procedând la fel şi în 2012, când a pietruit trotuarul situat în cartierul Rudari, din Giurgiu.

Elevii nu vor mai merge prin hârtoape

Deputatul Florian Nicolae şi-a îndreptat atenţia şi către elevii care zilnic sunt transportaţi cu microbuzul către şcoala din Stăneşti. Drumul dintre Stăneşti şi Ghizdaru va fi de asemenea pietruit, astfel încât copiii să fie transportaţi în condiţii de siguranţă, pe un drum practicabil. Zece maşini  pline cu balastru vor fi transportate la faţa locului pentru repararea acestui drum, considerat în prezent o adevărată „vale a plângerii”.

Marcela Petcu 

13 Responses to Un exemplu pentru toţi politicienii. A pietruit kilometri de drumuri comunale

Advertisement

Arhive