Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

O familie din Naipu, terorizată de fenomene inexplicabile! Nu credeţi? Mergeţi să vă convingeţi! (FOTO)

IMG_0377Când stau în casă, ziua, în mod inexplicabil, sunt trântite scaune, cad obiecte de veselă, se aprinde lumina. Când ies afară, mai ales noaptea, şi stau în curte, o ploaie de pietre se abate din senin asupra lor şi pe acoperişul casei în care locuiesc.

IMG_0337

IMG_0335

Este drama unei familii din satul Naipu, comuna Ghimpaţi. De trei zile şi două nopţi, această familie nu mai are linişte şi nici somn.

Au chemat Poliția şi preotul… de frică!

Bieţii oameni au cerut ajutorul Poliţiei şi al unui preot, dar lucrurile au rămas la fel şi nimeni nu a găsit nicio explicaţie pentru ceea ce se întâmplă!

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au stat trei ore şi au fost martorii aceloraşi evenimente paranormale.

Preotul a rostit rugăciuni dar a avut şi el parte de diferite şicane, mai ales căderi ale scaunelor.

Poliţiştii au stat la pândă să vadă cine aruncă cu pietre dar rezultatul a fost zero. Nicio persoană nu se afla în acest perimetru. Mai mult şi ei au fost loviţi de pietre şi au fost martorii căderii din senin a unor vase din bucătărie şi/sau a scaunelor.

Şi noi am fost martori

Astăzi, 23 august, împreună cu primarul şi viceprimarul comunei Ghimpaţi, ne-am deplasat la casa „bântuită” ca să ne convingem pe viu. Cu mâna pe inimă vă declar că am avut parte de experienţe decupate din filmele horror, absolut incredibile.

Au căzut din senin, în decurs de circa 30 de minute, cât am stat acolo, atât în bucătărie cât şi într-un dormitor, trei scaune, un cuier, o cutie cu fotografii, o sticlă cu Aghiazmă şi un patent de pe pervazul ferestrei din hol.

Un scaun cade în prezenţa noastră!

IMG_0313

IMG_0316

Altul la rând!

IMG_0319Urmează cuierul!

IMG_0352

… şi sticla cu Aghiazmă!

IMG_0344

La plecare… în garaj „s-a răsturnat” un bidon… În interior nu era nimeni ca să producă acest lucru.

IMG_0342

Oamenii spun că, în urmă cu exact şase săptămâni s-a stins din viaţă vecina din faţa casei lor… şi sunt de părere că “fenomenele” au legătură cu acest lucru.

“Poltergeist”

Cea ce se  întâmplă la Naipu pare a fi un fenomen numit “poltergeist”. Poltergeist este un fenomen paranormal care constă în evenimente care fac aluzie la manifestarea unei entități imperceptibile. De obicei, o astfel de manifestare include obiecte neînsuflețite în mișcare, în levitație, ce par a fi aruncate sau care se autoincendiază, cu prezența zgomotelor simțitoare (cum ar fi ciocănit, bătăi, lovituri) și în anumite cazuri, atacuri fizice asupra martorilor acelor evenimente. Întrucât până în această zi nu există nicio explicație științifică concludentă a acestor evenimente, poltergeist a fost descris în folclor ca fiind un spirit supărat sau o fantomă care bântuie o anumită persoană, de unde și numele (vezi etimologia).

 Ce ar mai fi de spus…

Nu vreau să fac niciun fel de supoziţii, vă invit să mergeţi la Naipu şi să vă convingeţi dumneavoastră, dragi cititori, pe viu!

Dacă aveţi probleme cu inima… abţineţi-vă!

P.S. Am adus la cunoştinţa Episcopiei Giurgiului această nefericită situaţie şi aştept să văd ce decizie se va lua în această privinţă, mai precis, dacă un sobor de preoţi va merge la Naipu pentru a săvârşi o slujbă specială pentru astfel de situaţii foarte rar întâlnite. Vă voi ţine la curent.

Vasile Arcanu

6 Responses to O familie din Naipu, terorizată de fenomene inexplicabile! Nu credeţi? Mergeţi să vă convingeţi! (FOTO)

Advertisement

Arhive