Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Formulare online pentru cererile de plată a șomajului tehnic, începând de astăzi

Începând de astăzi, 1 aprilie, cererile de plată se pot depune online.

Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială a publicat pe site-ul propriu formularele necesare pentru acordarea șomajului tehnic și plata acestuia. Pe site-ul respectiv sunt detaliate data transmiterii, modalitatea de transmitere a cererilor și formularelor, entitățile îndreptățite să solicite plata.

De acest ajutor pot beneficia persoanele fizice care obțin venituri exclusiv din drepturile de autor și drepturile conexe, personalul încadrat în muncă la un angajator prin altă modalitate prevăzută de lege, persoanele care își desfășoară activitatea în baza contractelor de activitate sportivă vor depune structurile sportive, persoanele care au încheiate convenții individuale de munca în baza Legii nr.1/2005 privind organizarea și funcționarea cooperației.

Fișierul complet va conține: cererea semnată+ copie CI + declarația pe propria răspundere semnată.

Toate formularele pot fi descărcate de aici

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive