Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

A fost JALE mare la Singureni! Sute de oameni cu lacrimi în ochi l-au condus pe ultimul drum pe Vili Viorel Păun, tânărul giurgiuvean ucis în atentatele de la Hanau, Germania (FOTO)

Multă suferință, zilele acestea, pentru membrii familiei, prietenii și apropiații lui Vili Viorel Păun, tânărul, în vârstă de numai 23 de ani, ucis în atentatele de la Hanau, Germania. Joi a fost adus acasă şi astăzi, 29 februarie condus pe ultimul drum…

O mare de lacrimi şi o mare de flori l-au însoţit pe Vili, cum îi spuneau toţi cei care l-au conscut, în drumul spre Biserică şi apoi la Cimitir.

Alături de ei s-a aflat şi primarul comunei Singureni, Marian Pătuleanu, rudă cu tânărul giurgiuvean ucis absolut nevinovat la Hanau.

Sicriul a fost învelit cu tricolorul românesc…

Toţi aveau lacrimi în ochi, dar cel mai greu i-a fost familiei lui Vili Viorel Păun… Pentru rude şi localnici e greu de înţeles cum de s-a putut întâmpla aşa ceva… într-o ţară europeană…

Slujba de la Biserică a fost oficiată de Preasfinţitul Părinte Dr. Ambrozie, Episcopul Giurgiului, înconjurat de un impresionant sobor de preoţi şi diaconi.

Suferința celor care l-au iubit și apreciat pe Vili nu poate fi descrisă în cuvinte. Sute de oameni au blocat drumurile din localitatea Singureni, iar Biserica a fost neîncăpătoare.

Au fost şi vor mai fi… multe, multe lacrimi!…

Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace!

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive