Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Freestyler Super Toning, cel mai nou stil de fitness, ACUM ŞI ÎN GIURGIU! (FOTO)

Este un antrenament dinamic, complex, eficient și nou în Giurgiu. Singura sală unde îl puteți practica, alături de Corina Falan Ciocâltan, este la „HELLO FITNESS CLUB”, situat strada Petre Ghemez, la nr.14, lângă A.N.L.- urile din centru, până în rondul de la fosta „Sârguinţa”.

Freestyler Super Toning este un nou stil de fitness prin care se lucrează simultan tot corpul, singura metodă potrivită pentru un antrenament eficient, prin opoziție cu produsele sau exercițiile care lucrează doar o grupă de mușchi, producând dezechilibre în organism.

În timpul antrenamentului Freestyler,  la toate cele patru membre sunt atașate simultan corzi elastice, astfel încât corpul să fie antrenat eficient și în siguranță pe toată durata antrenamentului.

Acest sistem antrenează toți mușchii pentru a obține forme de invidiat prin antrenamente de doar 40 de minute. De asemenea, îmbunătățește capacitatea de coordonare a întregului corp pentru orice alt gen de activități sportive.​

Programări la telefon 0767.771.293.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive