Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Frumoasa noastră giurgiuveancă Maria Vărzaru va reprezenta România la „Top Model of The World”!

Recent, Proiectul Filon de România 2023 a ajuns la finalul Etapei Naționale, Castelul Cantacuzino din Bușteni, fiind gazda Galei de Premiere a viitoarelor reprezentante ale României la concursuri internaționale de frumusețe, cât și a celor la categoria “Best”.

Aşadar, în concurs au intrat 211 fete din toată țara, care, pentru a merge în semifinală și mai apoi în finală, au trecut prin mai multe probe, una dintre acestea fiind şi realizarea unui filmuleț în care fiecare își prezenta orașul pe care îl reprezintă.

În finală au rămas 24 de fete, foarte frumoase toate, o ediție grea pentru juriu.

Din aceste 24 de fete… doar şase au luat coronițe, coronița însemnând responsabilitate pentru fata care o poartă, mai exact va reprezenta România la concursul menţionat pe eșarfă.

Cele şase titluri de Miss sunt sunt în Top 10 cele mai mari concursuri de frumusețe din lume.

Frumoasa noastră concitadină, Maria Vărzaru, a câştigat unul dintre aceste şase titluri de Miss.

Maria va participa la „Top Model of The World”, ce va avea loc la jumătatea lunii februarie – începutul lunii martie 2024, în Egipt.

„Top Model of the World” este un concurs internaţional de frumusețe, unde o comisie apreciază calitățile concurentelor, apoi acordă, după anumite criterii, punctajul corespunzător.

La acest concurs pot participa numai cele mai apreciate și mai talentate fotomodele, Maria având o experiența de şase ani în modelling .

La toate concursurile, fiecare participantă trebuie să aibă și susținerea țării, pentru că juriul punctează şi după acest aspect, așa că trebuie să o susținem.

Maria Vărzaru are 21 de ani, a absolvit Colegiul Naţional „Ion Maiorescu” – profilul uman – filologie engleză intensiv – în prezent fiind studentă în anul III (terminal) la Universitatea București, administrație și afaceri – specializarea Administrarea Afacerilor.

O felicităm pe Maria şi îi dorim mult succes!

******

Proiectul Filon de România, lansat în 2023 sub egida InfoFashion Romania, este căutarea frumuseții de factură morală, spirituală, arhitecturală, naturală, tradițională, lăsată nouă moștenire de înaintași, promovată și îmbogățită de fiecare generație, preluată apoi în ștafeta generațiilor, de cei mai tineri, meniți să prezinte lumii momente de autenticitate românească. FILON, poate reprezenta și acronimul de la F(rumusețe) I(nteligență) L(egendă) O(portunitate) N(outate), fără a epuiza paleta de posibilități.

Advertisement

Arhive