Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Gheorghe Ştefan şi Dan Vlaicu, umăr la umăr?

14444846_1130476103695585_1073792361156126089_oLiderul PNL Giurgiu, Gheorghe Ştefan, a participat, astăzi, împreună cu candidatul impus de centru la alegerile parlamentare, Dan Vlaicu, la o întâlnire cu mass-media locală, unde şi-a arătat public susţinerea faţă de acesta, în ciuda faptului că preferatul său şi propunerea făcută de BPJ a fost Cristian Olaru.

Într-o atmosferă care părea încordată, cei doi au făcut afirmaţii de susţinere reciprocă şi de coeziune în organizaţia judeţeană.

Dan Vlacu, candidatul PNL Giurgiu la Senatul României, a recunoscut că  au existat discuţii în interiorul filialei, însă asta deoarece fiecare îşi doreşte să progreseze politic, aşteptându-se ca fiecare să pună de acum umărul pentru a obţine un rezultat bun la alegerile generale.

„Adversarii au spus că a fost un scandal, cred că în alţi ani au fost altele mai mari în PNL Giurgiu. Nu a fost un scandal spectaculos, au fost discuţii în interiorul organizaţiei judeţene pentru că fiecare îşi doreşte să progreseze politic. Din moment ce s-a stabilit ce şi cum, sper ca fiecare să pună umărul la ce urmează”, a precizat Vlaicu, referindu-se la cele vehiculate de presă cum că ar exista divergenţe în PNL Giurgiu cu privire la impunerea sa pe listele pentru Senat.

La rândul său, Gheorghe Ştefan, a afirmat că va candida în continuare la Camera Deputaţilor, în ciuda celor vehiculate cum că ar fi declarat că se va retrage de pe liste dacă i se va impune un candidat pe listele pentru Senat.

În altă ordine de idei, acesta a explicat „impunerea” unui candidat de către conducerea centrală, fără a se ţine cont de decizia BPJ, prin prisma faptului că „politica nu se opreşte la nivel local”, şi că, în consecinţă, au nevoie „să fie o singură echipă, un singur organism” la alegerile parlamentare din acest an.

Întrebat de relaţia sa politică cu Dumitru Beianu, Dan Vlaicu a menţionat că mizează pe experienţa acestuia la alegerile parlamentare, fiind o persoană cu o mare credibilitate în judeţul Giurgiu.

Marcela Petcu

Advertisement

Arhive