Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Giurgiuvean cercetat pentru săvârșirea mai multor infracțiuni

Polițiștii Secției nr.6 Poliție Rurală Mihăilești au oprit pentru control, la data de 14 aprilie a.c., ora 16.15, pe D.J.412 B, în comuna Buturugeni, un autoturism condus de către un bărbat, de 31 de ani, din aceeași localitate, potrivit IPJ Giurgiu.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, a reieșit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind transportat la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

De asemenea, a reieșit faptul că acesta a mai fost cercetat pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, furt și tâlhărie.

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale, bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice a fost reținut, pentru 24 de ore.

La data de 15 aprilie a.c., acesta va fi prezentat unității de parchet competente, cu propuneri procedurale.

One Response to Giurgiuvean cercetat pentru săvârșirea mai multor infracțiuni

Advertisement

Arhive